Letar du efter en stålbyggnad av hög kvalitet?

Varför Frisomat

Innovators in
steel buildings

earth

+100

länder

frisomat buildings

35000

Byggnader

frisomat employees

450

Experter

Fallstudier

frisomat steel crane hook

UPPSKATTAD I HELA VÄRLDEN

Sedan starten för 40 år sedan har vi byggt 35 000 byggnader i hela världen. Vi har dotterbolag i 14 länder och produktionsanläggningar i Belgien, Ryssland och Brasilien.

frisomat innovation

DRIVNA AV INNOVATION

Vår forskningsavdelning, tillsammans med forskare, har lett vägen till banbrytande lösningar. Våra kallformade stålkonstruktioner förbrukar 30 % mindre stål, ändå är de robusta och hållbara.

frisomat construction crane

PÅLITLIG PARTNER

Frisomat är ett familjeföretag. Våra värderingar och våra medarbetare är viktiga för oss. Detta utgör grunden för att bygga upp långsiktiga relationer med dig. Detta gör oss till en pålitligt partner.

frisomat custom industrial building design

HÅLLBAR UTVECKLING SOM KÄRNA

Vår konstruktionsprocess är hållbar. Vi hämtar mer än 50 % av energin från solpaneler. Vi använder mindre stål, smarta transporter och minskar avfall till ett minimum. Stål är 100 % återvinningsbart.

Kundberättelser

Tack vare Frisomat kan vi hålla ridlektioner året runt. Detta är grundläggande när du driver en ridskola. Ridhuset ser fantastiskt ut och är mycket robust. Vi kan verkligen rekommendera Frisomat.

 

Frisomat hjälpte oss utveckla vår verksamhet. Från ett hyrt utrymme har vi nu 6 egna lager, med en total yta på 19 000 m2. Kvaliteten och estetiken gör det lätt att locka till sig och behålla långtidshyresgäster. Vi ger dig bäst värde för pengarna!

Tillsammans med Frisomats team har vi kunnat förverkliga vårt stratosfäriska projekt! På Payerne flygplats i Schweiz finns den kundanpassade hangaren för det första solpanelsdrivna stratosfäriska tvåsitsiga flygplanet i världen. Vi är innovatörer, precis som Frisomat.

Våra bildelar och kartongförpackningsverksamhet blev större än vår lagerkapacitet. Vi behövde akut extra utrymme. Med krav på utrymme för de nya produktlinjerna som var på gång var Frisomat ett bra val. På mindre än 35 dagar kunde vi montera det nya lagret på 2 000 m2 och börja använda det.

Våra kunder